Produsenter

Tilbud

Merkelapper

Markedsledende utvalg av herre smykker. Du kan finne smykker for menn i alt fra trendy design til klassisk elegant. Med MisterBling, du alltid prisgunstig. Oppdag kvalitet smykker i alle våre kategorier som halskjeder, armbånd, ringer og øredobber. Hva er din stil? Hvilke smykker er riktig for meg? Det kan være mange spørsmål før du kjøper smykker, men stole på magefølelsen. Aldri være bekymret for at det vil være galt, fordi du alltid har 30 dager rett. Med MisterBling kan du kjøpe menns smykker trygt og sikkert.

Hva er for mye eller for lite når det kommer til menn og smykker? Hvordan finner du din stil av menns smykker? Fra å være uten smykker til Mr. T-stil er et stort skritt. Ett skritt bare noen få tar. Mange ønsker ikke å "stikke ut" for mye. Men hvordan kan en mann da supplere sin stil av smykker som snille menn armbånd og halskjede menn og menns ringer?

Materialvalg

Menn kan stereotypisk sett på som mer maskulin, kraftig bygget og "tøffere" enn kvinner. Er det utseendet du ønsker og skape bildet av "male-male" krevde valg av mørkere, solide metaller og materialer. Som for metaller, kobolt, sølv, stål og titan som gir et snev av stil uten å være for prangende eller feminine. Disse metallene få en ekstra boost av

Hvis du leter etter noe ikke-metalliske, som er lær, mørke steiner, og selvfølgelig, mørkere tre gode menns smykker for deg. Kvinner har hvit silke og skimrende perler for å fremheve sin ryddig side, til smykker for menn være tyngre og kraftigere for å forbedre sin maskuline image. Dette kan oppnås ved noe så enkelt som i mansjetten stål eller sølv.

Menns Smykker Stil

Når gitt materiale bør du matche smykkene med mote stil. La din armbånd hengende løst. Det bør ikke være for stram og snike om. Heller ikke la smykker være for tynn. Det gir en mer feminin look. I utgangspunktet små armbånd og tynne kjeder gjør det virke som om du er iført din mors smykker. Det betyr ikke at du må bruke Mister T kjeder. For menn som ønsker en mer nøytral halskjeder, anbefaler vi en bredde på 4-6 mm og en lengde på 51 til 61 cm.

Hvordan menn bruker sine smykker

Velge smykker for menn kan være en vanskelig oppgave uten riktig veiledning, men å følge disse enkle rådene vil gi deg muligheten til å fylle opp de klærne du legger på andre! Så de viktigste punktene å huske på og spør deg selv når du har besluttet å fremme din utseende er som følger:

1. Start ved å kjøpe et smykke av gangen, til du finner en stil som passer deg.

2. Sørg for at design er ikke for klissete og kraftig (Hvis du ikke liker street style)

3. Pass på at design som passer både utseende og livsstil.

4. Spør kjæresten din / kone om det ser bra ut på deg? Spør om råd!

Finne de rette menns smykker kan være vanskelig, men er det egentlig handler om individuelle stil og hva du er komfortabel i. Den perfekte armbånd eller kjede kan være et godt inslitet tilbehør, i mange år, noe som har blitt en del av vår identitet.

Herre smykker  Det er 1190 produkter.

  • filer på en rad:
Viser 1 - 12 of 1190 artikler

2017 mest populære skjønnhetsprodukter

Varemerker til priser langt under vanlig butikk Les mer

Populære merkeklær 2017

Når du blir lei av overprised merkevare klær...

dette er hva du vil ha

Se mer

Hot kategorier